Kamis, 12 Dec 2019
radarkediri
icon featured
Politik
WARTA KUTHA

Nguji Parkir Pararel neng Brawijaya

18 November 2019, 19: 04: 23 WIB | editor : Adi Nugroho

dalan kediri

SEMRAWUT: Suasanane Jalan Brawijaya nalika macet. (Didin Saputro - radarkediri.id)

Share this          

Asringe Jalan Brawijaya ngalami macet munculake ngeluhe warga. Amarga saka kuwi, pemerintah mulai nata parkir kendharaan dadi pararel. Angen-angen kuwi wis dijajal diterapake pirang-pirang dina iki. Arep dievaluasi terus sakdurunge diterapake.

Miturut Dinas Perhubungan (Dishub) Kota Kediri, parkir pararel bakal diuji coba pitung dina. Yen mengko hasile apik dishub bakal nerapake seteruse.

“Wektune isuk kanti jam sepuluh awan,” pangucape Kabid Keselamatan Lalu Lintas dan Angkutan Jalan Dishub Kota Kediri Andi Arrafik.

basa jawa

Basa Jawa (radarkediri.id)

Kala simulasi kuwi, dishub bakal ndeleng kaya apa kondisi lalu lintas. Dishub bakal ndeleng kaya apa respone warga lan pangguna dalan. Kajaba kuwi dishub lan forum lalu lintas Kota Kediri arep ndeleng perkembangan padete kendaraan neng panggonan kuwi.

“Tambah lancar utawa ora, iku kang bakal dideleng,” pungkase Andi.

(rk/baz/die/JPR)

 TOP
 
 
 
Follow us and never miss the news
©2019 PT Jawa Pos Group Multimedia